Att ha viljan att upptäcka världen

För många människor är det naturligt att vara nyfikna och vilja upptäcka världen. Det är dock långt ifrån alla som gör verklighet av dessa drömmar, utan låter dem ligga i dvala under hela livet. Här på samueltravel.se säger vi att du ska, i den mån som du kan och har ekonomiska möjligheter, låta dessa drömmar vakna till liv och få en konkret form. Att inte göra verklighet av sina drömmar är som att inte till fullo ta vara på vad livet kan ge dig. När intresset finns i grunden kommer resandet att bli något av det bästa och mest givande i livet.

För denna sakens skull säger vi inte att du ska kasta bort hem, arbete och det liv som du har i ditt fosterland, utan här är det en balansgång som gäller för att inte skapa problem av din stora reslust. Att resa ska vara någWorld_location_map_(equirectangular_180)ot som du gör för att du tycker att det är roligt, och att resa när möjligheterna egentligen inte finns kommer bara att skapa problem i efterhand. Det finns många som lånar för att resa, och det är något som vi på samueltravel.se verkligen varnar för. Här hamnar du i ett ekorrhjul som gör att du hela tiden får kämpa för att betala tillbaka dyra lån, och således kommer att ta nya till nästa gång som det är dags att upptäcka världen.

Vi vill också varna för den stora faran med att åka till länder där det är lätt att få tag i en livskamrat. Många gånger är det inte kärleken som styr detta, eller så är helt enkelt en ensidig kärlek för stark. Detta leder många gånger till att många människor säljer hus och hem samt allt de har för att kunna flyta till ett annat land och leva livet. I många fall har detta lett till att de har behövt resa hem med svansen mellan benen utan ett nickel på fickan.